HOME » DIVERSEN

NIEUWS

 

DIDDLE ZOEKACTIE 15-08-2015
Zoekactie gedaan naar naakthondje Diddle in Ypenburg. Een goede zoekactie, met veel hulp van allerlei mensen. Uiteindelijk is diezelfde avond deze lieverd gevonden. Wat was de eigenaar ontzettend blij. En wij natuurlijk ook.
LEES MEER

05-05-2015
AKKA VINDT VERMISTE ZULA
Vanochtend in Vogelenzang aangekomen. Onze zoekhond Akka op het spoor gezet zij gaf duidelijk aan dat Zula hier geweest is daarna naar Tipplek gereden in De Zilk. Ak weer op het spoor gezet en dit liep snel over het land van een kweker rechtstreeks naar de spoorlijn. Toen hield ik mijn hart vast en dacht het zal toch niet?
LEES MEER...

22-02-2015
AKKA VINDT VERMISTE AAF
Zondagochtend om half 9 aanwezig op de boerderij van eigenaar in Nieuw Vennep, was voor ons 5 minuten. rijden. Aangekomen eerst eigenaren uitleg gevraagd hoe de hond vermist was geraakt. Jonge hond van 5 mnd oud, houd van jagen achter ratten aan, meerkoeten, hazen etc. Was buiten met andere hond en werd s'middags rond 13:00 uur vermist.
LEES MEER.....

09-12-2014
ZOEKACTIE SAMMIE
Sammie is helaas overleden. Hij is gevonden, verdronken in de Ringvaart. We zaten zo dichtbij met zijn allen en dan nog krijg je dit bericht binnen.
LEES MEER..

 

05-11-2014
AKKA VINDT VERMISTE CHAVAL

Wij zijn op pad geweest om te zoeken naar beagle Chaval in Leiden. Daar aangekomen lieten wij Akka ruiken aan het kleedje van de vermiste hond. We hadden Akka net op het goede spoor gezet toen aan het einde van dat zelfde spoor een aantal mannen stonden die vertelde de hond net gezien te hebben.
LEES MEER...

29-10-2014

AKKA VINDT VERMISTE JOLENE
Gisteren benaderd door de Amerikaanse eigenaren, met de vraag of we wilde zoeken naar hun vermiste Jolene. Ze was al enkele dagen vermist nadat de voordeur had open gestaan. Na een aantal gesprekken, besloten wij er voor te gaan. https://www.idexx.com/small-animal-health/solutions/articles/dog-finds-dog.html
LEES MEER...

2014
AKKA VINDT VERMISTE FREY
We werden opgeroepen voor een vermiste Galgo. Frey was al 9 dagen vermist in Amstelveen. Dat was  midden in het dorp met een hoop verkeer. Na 2,5 uur zoeken, had Akka haar gevonden. In de eerste instantie schoot ze weg van ons om vervolgens weer te verdwijnen.
LEES MEER...
 

 

 2014
AKKA VINDT VERMISTE TESSA TERUG!
Engelse bulldog Tessa onder een hek doorgekropen en weg was ze. Deze bulldog is van een vriendin van ons en een van de eerste waarin wij Akka hebben ingezet.
LEES MEER...

Maak een Gratis Website met JouwWeb