HOME » NIEUWS » Dieren natuurbegraafplaats

Dierennatuurbegraafplaats De Aarde

Natuurbegraafplaats, de Aarde, voor kleine huisdieren is gelegen in het bosrijke en rustgevende Limburgse Grashoek..Hier kunt U zelf onder een boom, tussen de varens of op een open plek in het bos een plekje uitzoeken waar u uw huisdier in de natuur wilt begraven. Wilt u uw huisdier niet begraven maar cremeren, dan is er op deze begraafplaats de mogelijkheid om de as van Uw huisdier uit te strooien op het strooiveld. Hier kunt u ten alle tijden uw huisdier bezoeken.

Herdenkingsplek vermiste huisdieren

Op zondag 13 april hebben wij van Akka's Hulp for Missing Dogs  de eerste Nederlandse herdenkingsplek geopend voor vermiste huisdieren. Er is een bord geplaatst van * Dora een Engelse bulldog teef, die in december 2012 is verdwenen en waar nooit meer iets van is vernomen. Zij staat centraal voortaan voor alle vermiste honden. Uiteraard kunt ook u, uw vermiste huisdier herdenken, voor informatie zie onderstaande gegevens.

Gedenkornament omgekomen dieren MH17

Op initiatief van dhr. Nooijen, is  op 4 oktober 2014 een gedenkornament onthuld, voor alle omgekomen dieren van deze vlucht. Het ontwerp is van Kelly Niekerk, de tekstregel op het ornament van de band CAS. Wanneer u in de buurt bent, brengt u dan eens een bezoekje aan deze prachtige plek. 

Fam. Nooijen
Marisstraat 26
5985 PS Grashoek

Tel: 06 27 05 46 60

 

E-mail: info@dierennatuurbegraafplaats.nl

Website: www.dierennatuurbegraafplaats.nl

 

* DORA - staat centraal voor alle "Vermiste huisdieren"