AKKA'S TEAM
Bestaat uit een zeven personen, en uiteraard onze Zoek- Speurhond Akka. Zij is een kruising Mechelaar. Het Hulpteam  deelt o.a. berichten en foto's van vermiste honden die bij ons worden aangemeld. Men houdt Social Media in de gaten en wanneer er ergens een belangrijke melding staat geeft men dit aan ons door. Ook doen zij voorbereidingen voor de zoekactie, zoals o.a. het gebied waar de hond is vermist bestuderen / plattegronden maken etc. Ons team wordt ingezet bij een zoekactie. Beide dames op deze foto zijn standby tijdens zoekactie. Zo kunnen zij ons tijdig informeren wanneer er meldingen binnen komen over de vermiste hond. Hierdoor kunnen wij gelijk in actie komen, mocht dat nodig zijn.

Wanneer er een vermiste hond bij ons wordt aangemeld, wordt er door lid van het Hulpteam een  Groeps WhatsApp aangemaakt mbt vermiste hond. Zo kunnen dan allerlei zaken  heel snel worden gecommuniceerd en kan er snel worden gehandeld.

Zoals u weet telt elk uur, wanneer er een hond verdwenen is. Daarom zijn wij heel erg blij met deze extra paar handen. We hebben elkaar ooit ontmoet bij een eerdere vermissingszaak en al gauw werd duidelijk dat we met echte hondenliefhebbers te maken hadden. Dat moet ook wel, want er wordt heel veel tijd in gestoken. Inmiddels hebben zij ontzettend veel ervaring opgebouwd in het zoeken naar de vermiste hond.

Geleider en Eigenaar
Yvonne Klinkhamer

Begeleider, PR en Webmaster
Wilma Klinkhamer

Hulpteam
Anita van Melick
Wendy Jacobs
Monique van de Wal
Mirjam de Wolf
Patrick van de Wal 

Maak jouw eigen website met JouwWeb